Supertoto. är ett spel som bara har några år på nacken och kom först år 2004. Supertoto är Expekts och Unibets svar på Svenska Spel ofantligt populära Stryktips. Du tippar på olika system, beroende på hur mycket du vill vinna på din kupong. Varje tipsomgång är 13 fotbollsmatcher. Precis som i Stryktipset så satsar du på hemmaseger, oavgjort eller bortaseger. Du kan spela på enkelrader och system. I det senare fallet så gör du egna kombinationer som består av ett visst antal hel- och halvgarderingar. Du helgarderar en match genom att fylla i alla tre rutorna i radfältet för just den matchen. Vill du halvgardera så fyller du i två rutor. Priset på ditt spel bestäms av hur många garderingar du har. Du kan även låta datorn sköta dina garderingar genom ett slumpmässigt system. Datorn tar ut garderingarna med hjälp av inbördes statistik mellan lagen som möts, så helt utelämnad åt slumpens nyck är du ändå inte om du väljer det här alternativet.’
 

Superscore Extra – detta spel tippar du 10 matcher som ofta är inriktade på en och samma liga. Du kan spela tills fem minuter innan matchstart. Får du 9 eller 10 rätt så vinner du.
 
Supertoto 14 XL – Detta är den större varianten med hela 14 matcher. Supertoto 14 XL erbjuder dig att spela på de hetaste matcherna från flera stora ligor. Ibland finns jackpot i vinstsumman. Då kallas spelet för Supertoto 14 XXL.
 
Supertoto Tennis – precis som namnet antyder så kan du på denna kupong spela på tennismatcher. Du satsar dock inte på en vinnare av en viss match utan spelar i stället på vem av två utvalda spelare som avancerar längst i en turnering.
Du kan enkelt hitta Supertotos kuponger på Expekt och Unibets webbplatser. Några fysiska kuponger, likt dem som Svenska Spel har för sitt Stryktips, erbjuder dock inte nätbolagen. Det är uteslutande spel på nätet som gäller.