Svenska Spels har flera intressanta tipskuponger och produkter och vi hoppas att något av dessa spel kan falla dig i smaken:
 

Stryktipset

Stryktipset är ett anrikt gammalt spel som fortfarande är mycket populärt. En klassiker som är intimt förknippad med SVT:s program Tipsextra. Alla har vi väl spenderat en lördag eftermiddag med några kuponger i hand och pling i rutan? Stryktipset introducerades redan 1934 och har hängt med allt sedan dess. Du tippar på 13 matcher, oftast från engelska ligan (numera Premier League), men du kan även tippa på det italienska stryktipset. Får du in 13 rätt har du möjlighet att vinna storkovan, men även 10,11 och 12 rätt brukar ge utdelning.
 
Du behöver inga speciella förkunskaper för att fylla i en stryktipskupong. Du kan spela både enkelrader och mer avancerade system. Systemen kanske är lite krångliga för en nybörjare, men du lär dig efterhand. Stryktipskupongen är huvudsakligen uppbyggd av radfältet. Där finner du information om vilka matcher som gäller den aktuella veckan och här fyller du i dina tecken (dina tips av matchernas utgång). På kupongen finner du även kryssrutor där du kan hel – eller halvgardera en match (M-System). Hur många garderingar du har är beroende av vilket system du spelar. På kupongen finner du även fältet för dubbelvinsten och Xperten som är en hjälpfunktion för dig som är ovan Stryktipsspelare. Det finns också ett val för R-system. Kupongen har numera även det relativt färska spela Topptipset. Väljer du denna spelform så spelar du endast på de åtta första matcherna på Stryktipskupongen (match 1-8).
 
Du kan antingen hitta Stryktipskuponger hos ditt lokala spelombud, i vissa matbutiker eller så kan du fylla i din kupong online på Svenska Spels webbplats: www.svenskaspel.se
 

Måltipset

Måltipset är, liksom Stryktipset, en produkt från statliga Svenska Spel. På kupongen återfinns 30 fortbollsmatcher. Av dem ska du välja ut de 8 som du tror blir mest målrika. Du kan tippa enkelrader eller mer matematiska system. Måltipset avgörs veckovis på lördagar och söndagar.
 

Europatipset

Europatipskupongen är Svenska Spels senaste produkt. Här kan du tippa på fotbollsmatcher från flera olika europeiska storligor på samma kupong. En kupong kan till exempel bestå av matcher från La Liga, Premier League, Bundesliga, Holländska Ligan eller Serie A. Även Champions League och andra internationella klubbturneringar kan finnas med på kupongen. Spelkupongen i sig påminner väldig mycket om en Stryktipskupong och den har 13 matcher i radfältet.